Caroline Biss

Tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

CAROLINE BISS - EEN BEETJE GLAMOUR

Een beet je glamour mag toch wel? Je kan niet de hele week casual gekleed zijn.Voor die vrouw van deze die zelfbewust in het leven staat (en daarvan komen bij ons in She’s Different er hoop van over de vloer...) en die heel gefocussed uit is op elegantie en klasse, hebben wij CAROLINE BISSin het assortiment. Klassiek in de zin van 'evergreens' maar helemaal naar nu modisch vertaald, CAROLINE BISS brengt tijdloze topstukken van een hele hoge kwaliteit.

Wij van She’s Different zijn in ieder geval gek van een beetje glamour-allure en al helemaal als de pasvorm is om te zoenen. Kwaliteit verloochent zich niet en klasse heb je en kun je niet kopen... maar bij ons op de webshop wel natuurlijk!

Prachtige, stijlvolle jurken

Eenvoud die hoogwaardig is met subtiele kleuren en altijd geweldig onderling combineerbaar. De collecties van CAROLINE BISS zijn heel breed met jurken voor het weekend, feest of elegant voor een knalfeest of avondje uit. Deze vrouwelijke designer heeft haar sporen wel verdiend en is een begrip en we zijn er trots op in de regio dit merk te mogen voeren. De Spring/Summer ’17 collectie is om van te watertanden!