Gustav

Tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

GUSTAV - OOG VOOR DETAIL

Je hebt van die merken waar je een beetje een zwak voor hebt, waar je altijd op kunt vertrouwen omdat ze continue een consequent collektiebeeld hebben bijvoorbeeld of omdat bij elke inkoop wij van She’s Different van onze sokken geblazen worden omdat het ene item nog prachtiger is als het andere...en dat voor zo’n faireprijs. Onze favoriet misschien: GUSTAV.

Dit Deense designermerk heeft in de jaren dat wij dit presenteren zo’n enorme schare fans opgebouwd zowel in de winkel als in de webshop, en dat niet zonder reden. Opgericht in 2009, richt dit merk zich op een vrouw die midden in het leven staat, misschien mag je haar wel een wereldwijf noemen. GUSTAV is ongelofelijk uitgewerkt en sophisticated met een geweldig oog voor de kleinste details en altijd vanuit de liefde voor het ontwerp gestyled. Mooie woorden, he.. maar ja, dit label heeft veel overeenkomsten met ons hele team. Iedereen draagt het en we maken er zo’n grote groep She’s Different-vriendinnen gelukkig mee.

Juweel

De uitgewerkte broeken, shirt's, colbert's en de prachtige materialen, het stijlvolle kleurpallet, alles altijd casual en vrouwelijk tegelijk. Bij GUSTAV zelf zeggen dat ze elke vrouw als een juweel willen laten schitteren. Geloof ons maar... daar zijn ze dubbel en dwars in geslaagd!