Caroline Biss

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Caroline Biss – kleding met een beetje glamour

Het credo van Caroline Biss: Een beet je glamour mag toch wel? Je kan tenslotte niet de hele week casual gekleed zijn. Caroline Biss biedt kleding voor de vrouw van deze tijd die zelfbewust in het leven staat. En daarvan komen er bij She’s Different een heleboel over de vloer...! Kortom, voor iedereen die niet alleen zelfbewust is, maar ook nog eens graag focust op elegantie en klasse, hebben wij Caroline Biss in ons assortiment. Klassiek in de zin van 'evergreens' maar modieus en helemaal naar nu vertaald. Tijdloze topstukken van een heel hoge kwaliteit.

Caroline Biss: de perfecte pasvorm

Wij van She’s Different zijn in ieder geval dol op een beetje glamour-allure en al helemaal als de pasvorm is om te zoenen. Kwaliteit verloochent zich niet en klasse heb je en kun je niet kopen... Zegt men. Want bij ons in de webshop of in de winkel kan dat wel natuurlijk! We adviseren je graag.

Prachtige, stijlvolle jurken

Eenvoud die hoogwaardig is, subtiele kleuren en altijd geweldig onderling combineerbaar. De collecties van Caroline Biss zijn heel uitgebreid. Met jurken voor het weekend, feestelijk of elegant voor een knalfeest of avondje uit. Deze vrouwelijke designer heeft haar sporen wel verdiend en is een begrip in de modewereld. We zijn er trots op in de regio dit merk te mogen voeren. Elke nieuwe collectie is weer om van te watertanden!

Benieuwd naar onze collectie Caroline Biss? Kom langs of bezoek onze webshop!