Etoile du Monde

Er komen geen producten overeen met de selectie.

ETOILE DU MONDE - PRACHTIGE PRINTS

In 2002 in een kleine Parijse showroom begon het allemaal: het ontstaan van een van onze meeste flamboyante merken. ETOILE DU MONDE, op en top Frans met als meest opvallende kenmerk de grote diversiteit in prachtige prints. Prints gebaseerd op diverse culturen, oude tradities of uit de dierenwereld overgenomen. De één nog exotischer dan de andere en altijd in briljante kleuren.

ETOILE DU MONDE vervult al je wensen als je vrouwelijkheid, originaliteit maar ook exclusiviteit zoekt. En laat She’s Different daar nou net beresterk in zijn. Deze collectie knalt vanaf de rekken en als je in bent voor een beetje kleur en chicque extravagance met een vleugje glamour...dan ben je bij ons met ETOILE DU MONDE op het goede adres.

Topcollectie

Omdat ze zoveel variaties in prints brengen in shirt's en jurken, kun je haast je dessins afstemmen op je eigen gevoel, elke dag anders. Een topcollectie voor die vrouw van vandaag die we graag bij ons op de koffie hebben: beetje uitdagend, vol intensiteit en vrij van denken. Je vindt het toch prachtig bewonderd te worden door die buitengewone gedurfde combinaties van geprinte kleuren boven de broeken van bv Cambio. Wij van She’s Different dragen het graag, en kijk toch naar die items... stuk voor stuk plaatjes toch?