Jeff

Er komen geen producten overeen met de selectie.

JEFF - DE MOOISTE KNITWEAR

Ons werk bij She’s Different is eigenlijk heel leuk. Door jullie die onze winkel met een bezoekje vereren, de vele bezoekers op onze webshop, helemaal te gek. Maar het meest bevredigende deel maar ook het meest uitdagende is om een prachtig, exlusief en veelzijdig assortiment samen te stellen voor jullie. Met brands around the globe... we hebben merken uit o.a. Duitsland, Frankrijk, Italie en Nederland.

Pareltjes

Een land mag eigenlijk in dit rijtje niet ontbreken... Belgie! She’s Different proudly presents... JEFF. Een op en top Brussels merk met een gouden specialiteit: het mooiste breigoed maken. Of je nu een lekker vest van JEFF probeert of een simpel basic T-shirtje in de handen hebt... het zijn stuk voor stuk pareltjes.

Geraffineerd

Het merk is heel verfijnd en geraffineerd maar er zit altijd een nonchalant randje omheen. Weet je wat wij van She’s Different ook zo leuk vinden van deze knitwear-wizzards? Elke collectie behouden ze die vrouwelijke touch maar het blijft zo lekker speels. Het is nooit too much en dan die materialen... cashmere, zijde, fijne wol, superzacht katoen. Over iets heen gedragen of direct op de naakte huid, er zijn weinig items die zo geraffineerd aanvoelen. Zeker een pas-sessie waard, JEFF stelt je nooit teleur!