Save the Queen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Save The Queen: mode om van te houden

Save The Queen staat voor 'Made in Italy', magische woorden toch? Als er een merk binnen onze totale collectie dit magische predicaat verdient, dan is het wel Save The Queen. Zij brengen de meest prachtige jurken, blazers etc. Daarbij maken ze gebruik van meer dan 30 jaar echte onvervalste Italiaanse modegeschiedenis. Dit is een label om van te houden. Save The Queen is goed vertegenwoordigd in de echte couture-wereld. De ontwerpen zijn geïnspireerd door oude Italiaanse tradities, zoals handmatige verwerking. Maar altijd met een nieuw, innoverend accent; ‘haute nouveauté’ dus!

Save The Queen staat voor verleidelijke prints

Een staaltje onvervalst Italiaans vakmanschap met prachtige kleuren, verleidelijke prints en volop emotie. Daar kun je ons van She’s Different altijd voor wakker maken... La bella Italia! Als we de collectieberichten van de designers van Save The Queen lezen, waan je je in een sprookjesboek... too good to be true.

Mode met een tikkie lef

Lieve vriendinnen van  She’s Different: bekijk de highlights van Save The Queen nog eens goed, of liever: pas eens zo’n prachtige jurk of mooie blazer in onze winkel of uit onze webshop. Geloof ons, zo’n prachtig item geeft je (nog) meer zelfvertrouwen. Te gek gewoon! Voor de zelfbewuste vrouw met een tikkie lef, maar ook met gevoel voor kwaliteit en dynamiek. We weten hoe groot de schare fans van Save The Queen is. Daarom hebben we bij  She’s Different altijd een brede collectie op voorraad.