Vera Mont

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vera Mont – bijzondere jurken voor een feestje

Vera Mont is een van de merken waar we bij She’s Different al decennia blind op varen, net zoals bijvoorbeeld op Vera Mont is onderdeel van Betty Barclay en staat met dit trendy couturemerk garant voor exclusiviteit. Het is dan ook een van de merken, die ons het meest aanspreekt. Immers, als wij van She’s Different de vraag krijgen 'iets bijzonders voor een feestje', dan pakken wij als eerste - en vaak met succes – een jurk van Vera Mont uit het rek. Prachtige jurken, bruidskleding, avondjurken en partydresses, de één nog spectaculairder dan de ander!

Met een Vera Mont ben je het stralende middelpunt

Van gala’s tot bruidsfeesten, in een jurk van Vera Mont ben je altijd het stralende middelpunt. Voel je een ‘Million dollar babe’ voor een alleszins redelijke prijs. Er zijn weinig jurken met zo’n hoge afwerkingsgraad en zoveel prachtige details. Dus als er een feestje is maakt She’s Different je tot de highlight van de avond met mooie kleding van Vera Mont. Of het nu elegant is of een tikkie sexy, kies eens voor deze absolute catwalk-look.

Vera Mont voor absolute elegantie

Wil je dat 'rodelopergevoel' ervaren? Geniet dan van de absolute elegantie van Vera Mont. Of je nu bruidsmoeder bent, gast op een feestelijke bijeenkomst of een fashionista businessbabe... wij maken een ster van je! Over de flatterende silhouetten en geraffineerde kleuren hoeven we niet eens te praten toch? De foto’s in de webshop spreken voor zich!

Er is een Vera Mont voor iedereen! Meer weten? Bezoek onze webshop of kom langs in onze winkel in Rijssen.