Over Ons

winkel  inge en hetty

 

Over Ons

MODE MET LIEFDE

She´s Different is anders….waarom dan?

She´s Different is inderdaad onze prachtige damesmodezaak met trendy en hoogwaardige collecties waar we trots op zijn…. 
Maar waar willen wij, zoals onze naam al doet vermoeden, echt anders in zijn…?

Onze missie is het om elke bezoeker een warm gevoel te geven, een ervaring van gastvrijheid in onze gezellige ruimte alwaar we jullie eenvoudigweg ons mooie assortiment mogen presenteren. Zodat jullie heerlijk kunnen kijken en vergelijken om zodoende een prachtige outfit te kunnen kiezen die op jouw lijf perfect is toegesneden.


Laat je verwennen…in vrijheid en vooral blijheid!!

Kleding is nooit een functionele bedekking van je huid…het is een verlengstuk van wie je bent en hoe je je voelt. Het gedreven en enthousiaste team van She´s Different wil jou dat unieke individu laten zijn. En wat voor lekker gevoel is dat…in een ontspanner sfeer onbevangen geadviseerd worden en met je aanwinst daarna genieten van de allerlekkerste koffies en lekkerbekkende broodjes en gebak! 

Op 500 vierkante meter aan de Elsenerstraat hebben wij een heel diverse keuze uit meerdere exclusieve collecties met vooral een supervrouwelijk karakter. Je kunt variëren van sportief tot zeer elegant, van een geweldig stoere jeans tot een uitdagende feestelijke jurk. En van vele merken zijn we exclusieve dealer met een ongelofelijk breed aanbod..


Onze missie is jou blij te maken….

She´s Different wil je een lifestyle laten ervaren, jouw manier van leven is je persoonlijke manier je eigen individu vorm te geven. Dat houdt bij expressie door je outfit niet op…in tegendeel! Hoe je woont, de lekkere koffie en snacks waar je zo van kan genieten, de schoenen die je draagt, en hoe je huis is ingericht…van planten tot en met te gekke decoratieve elementen in jouw persoonlijke woonruimte. 


She´s Different wil verrassen en inspireren….

Ook daarmee willen wij van She´s Different je inspireren en laten beleven. Van een te gekke schoenen- en laarzencollectie, tot sfeervolle groene vriendjes (=planten) en te gekke home-deco en leuke gifts zijn we een volwassen concept-store. Gun jezelf een een individuele invulling van jouw levenstijl, daarom zijn wij er voor jou!

Binnen She´s Different hebben we naast onze mooie damescollecties en lekkere hebbe-dingetjes een relax-moment prominent de ruimte gegeven: She´s Different Coffee&More. De heerlijke biologische Italiaanse koffies, geurige soepjes, sandwiches met een bite en nog veel meer…kortom, genieten maar! 

Vitamine L(iefde)..dat is onze boodschap! In meer dan 25 jaar hebben we een geweldige schare vaste shop-vriendinnen opgebouwd, en we hopen dat ook jij onze gastvrijheid wil ervaren. 

Tot snel en met een warm welkom!!


Vriendelijke Groeten,

She's Different
Inge & Hetty

Volg She's Different op Facebook

Volg She's Different op Instagram

Volg She's Different Coffee & more op Facebook

Volg She's Different Coffee & more op Instagram

 

CONTACT

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

Mode met liefde