KLANTENSERVICE

Ervaring

Al sinds 25 jaar weet een groeiende groep vrouwen She’s Different te vinden in de winkel in Rijssen, maar sinds 5 jaar ook via de webshop
Een op en top afwikkeling van je order staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn er trots op dat we jullie bestelling correct afhandelen. Duizenden tevreden klanten gingen jullie voor!
We hebben ook vaste bestellers in het buitenland en het aantal bestellingen groeit nog steeds!

Ruim assortiment met unieke merken

She’s Different heeft een unieke merkenmix die je zelden op webshops aantreft: een combinatie van selectieve brands die zowel hoogmodisch en tijdloos zijn, maar vooral voor de vrouw die midden in het leven staat : She’s Different!

Snelle en betrouwbare aflevering

Als je iets echt moois bij ons bestelt, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Daarom verstuurt She’s Different je pakketje direct na ontvangst van je aankoop en kun je er zeker van zijn dat je binnen 48 uur je outfit kan dragen! Al sinds 25 jaar weet een groeiende groep vrouwen She’s Different te vinden in de winkel in Rijssen maar sinds 5 jaar ook via de webshop. Een op en top afwikkeling van je order staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn er trots op dat we jullie bestelling correct afhandelen. Duizenden tevreden klanten gingen jullie voor!

Bereikbaar voor alle fashion

Of het nou gaat om de juiste maatvoering of wetenswaardigheden over jouw must-have aankoop, 
She’s Different voorziet je van alle mogelijke info die je beslissing makkelijker maken.

Gratis verzending

Bij She's Different hanteren wij altijd een gratis verzending van onze producten.